Modele de minibaruri

Minibarurile au diferite marimi, Culori, Capacitati, preturi si MODELE. Intotdeauna VEI Gasi minibarul de care ai nevoie atat pentru locuinta ta, cat si pentru localul sau Hotelul pe care il reprezinti. PE ShopMania ai o Gama Larga de minibaruri si le Poti compara dupa capacitate, clasa de Consum, Culori sau pret. noua Gama de Minibaruri Hotel iceberg a fost proiectata cu scopul de a obtine o competitivitate PE Piata inalta, mentinand, in acelasi timp, calitatea ridicata un produsului. Minibarurile iceberg sunt construite cu scopul de a obtine cel mai traditionale Grad al competitivitatii pastrand cel mai traditionale Grad al Calitatii. Minibarurile de Hotel ICEBERG sunt disponibile cu USI standard si USI de sticla. Minibarurile hoteliere iceberg sunt disponibile in variantele incastrata sau de sine statatoare, Cu specificatii standard. Seria de Minibaruri pentru Hotel este disponibila in trei Capacitati volumetrice, 20, 30 si 40 Litri, fiecare Model de minibar pentru Hotel avand Opti, unei USI de sticla. Locuiesti intr-un spatiu MIC si un frigider ocupa mult spatiu si e prea Mare pentru tine? Alege un frigider minibar. E Practic, nu ocupa spatiu, consuma Poutine curent si Poti alege un modèle cu un design futuriste pentru a se intergra mai bine in locuinta. Minibarurirle sunt acele frigidere pe care deobicei le Poti Gasi à camerele de Hotel.

Pentru a nu strica designul camerei sunt intégrer direct dans mobila, environnementale ce Poti face si tu in locuinta ta. au fata de celelalte o harta contemporana, actualizata la ZI si nu o copie a unei Harti DIN Secolul al 16-Lea. En plus, ELE permis rotirea globului pentru flexibilitate si pentru un acces mai usor la sticlele de bauturi. tiroir, étagère fixe/coulissante ou plateaux de collation décoratifs Dar toate acestea au nevoie de ceva INEDIT pentru a fi puse in valoare. Nu-je ASA? Ce zici de un minibar DIN Paleti? Paletii sunt frumosi, sunt foarte usor de gasit si Poti crea cu ajutorul Lor o multime de modele de minibaruri mobile. Dar de un minibar PE roti ce zici? Este in tendinte, este sofisticat, este Practic si reprezinta un doit avoir Absolut pentru Casa ta. Este cea mai buna solutie atunci cand visezi la cel mai Frumos bar si nu ai destul spatiu. En plus, sont un MINUNAT AER Retro. * O Gama variata si accesibila de cafetière si ceainice Hotel băuturi Reci Într-un Negru de Lux: klarstein Brooklyn 32l este un mini-bar ce aduce băuturile spirtoase la temperaturi ideale de servire și datorită dimensiunii vente compacte își… Barul glob pamantesc PE Stativ de lemn este Suplu si gratios, inaltandu-se pana la un metru.

Aceste calitati il transforma in cel mai Elégant si jucaus glob, ideal pentru femeile mature, carora le place sa se rasfete cu obiecte scumpe si exclusiviste. Imprimat PE intérieur cu harta cereasca, Globul starneste admiratia Oricui. Culorile vente Calde, blande, il asorteaza cu orice Living sau orice birou élégant. Parfait drept cadou de Casa noua. Barul glob pamantesc cu masuta – ITI ofera un plus de functionalitate prin suprafata lui ovala de dimensiuni generoase, care permite tututuror musafirilor sa-si aseze paharele. En plus, la baza are atat de mult spatiu de depozitare INCAT ITI Poti expune cele mai pretioase sticle de bautura. Nu in ultimul rand, acest glob PE rotile se distinge printr-un design extrem de Inspirat, Cu Atentie la detalii, care va atrage atentia tuturor invitatilor motiv pentru care il Poti oferi drept cadou de Nunta pentru tinerii insuratei sau drept cadou pentru nasii de la cununie. Si de ce nu, un cadou impresionant pentru tatal Care implineste 50 de Ani. Asadar, Culoarea sertarului este Antracit, sont Lumina interioara, termostat Manual si dezghetare automata.

Unitatea de racire este Integrata in Sertar, balamaua pentru alunecare si Tavita pentru gheata sunt asigurate in forma Lor standard.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.